В Луцьку вихованці клубів за місцем проживання під час літніх канікул не нудьгують

В Луцьку вихованці клубів за місцем проживання під час літніх канікул не нудьгують

10.07.14 16:08 0 1104
З 3 липня розпочав роботу спортивно-оздоровчий табір денного перебування «Літо – 2014» Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Вихованці клубів за місцем проживання з нетерпінням чекали цієї події. Ще до початку літа вони заздалегідь цікавились у керівників клубів про можливість долучитись до оздоровчого табору, адже час там проходить цікаво та активно з різноманітними фізкультурно-спортивними заходами.

У рамках табору залучено 80 дітей 8 клубів за місцем проживання з різних мікрорайонів міста.

У перший день, після урочистого відкриття та сніданку, діти мали змогу перевірити свої здібності у метанні дротиків (дартс). Щоправда, у цей день учасників табору погода зустріла дощем, не дозволивши провести змагання на свіжому повітрі. Проте захід відбувся у шахово-шашковому клубі за місцем проживання «Біла тура». Частина дітей була задіяна у змаганнях, інші не нудьгували – із задоволенням грали у шашки та шахи.

Два дні учасники табору відвідували центральний басейн міста, де під керівництвом спеціалістів міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» займалися плаванням, пірнали, змагались в естафетах. Ті діти, які не вміють плавати, під пильним контролем керівників клубів мали змогу здобути навички.

Крім того, згідно з планом роботи табору юнаки і дівчата у клубах за місцем проживання брали участь у змаганнях з тенісу настільного, бадмінтону, конкурсу малюнку на асфальті, стрибків із скакалкою, набивання м’яча та займалися на спортивних тренажерах.

До закінчення табору попереду ще багато цікавих заходів, запланованих міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: Житомирщина везе другу ...

КОМЕНТАРІ