1-3 серпня у Луцьку відбудеться Всеукраїнський фестиваль «Бандерштат-2014»

1-3 серпня у Луцьку відбудеться Всеукраїнський фестиваль «Бандерштат-2014»

10.07.14 13:18 0 1146
У міській раді відбулася нарада з питань проведення у Луцьку Всеукраїнського фестивалю українського опору «Бандерштат-2014». У ній взяли участь перший заступник міського голови Святослав Кравчук, заступник голови обласної ради Ігор Гузь, керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради, члени оргкомітету фестивалю.

Ігор Гузь повідомив, що дійство відбуватиметься 1-3 серпня на території центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Заїзд учасників розпочнеться 31 липня. Він зазначив, що цього року, зважаючи на ситуацію у державі, були сумніви щодо доцільності проведення фестивалю, проте організатори вирішили його не відміняти, адже це не розважальне свято, а фестиваль, що має глибоку патріотичну, виховну та ідеологічну основу. Організатори планують під час його проведення зібрати кошти для потреб Української армії. Також сподіваються, що на ньому будуть представники батальйону «Азов».

Святослав Кравчук дав відповідні доручення, які допоможуть провести фестиваль на високому організаційному рівні. Зокрема, доручив підготувати розпорядження про заборону продажу спиртних напоїв у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки та прилеглих територіях на час проведення фестивалю. Працівникам ДАІ доручено підготувати перепустки для транспортних засобів, яким у ці дні буде дозволений в’їзд не територію парку. Управлінню транспорту та зв’язку - графіки руху маршрутних таксі, які забезпечили б до 24 години належний доїзд від місця проведення фестивалю до окраїн міста та вокзалів і розмістити його у газеті «Луцький замок», офіційному сайті міської ради. Комунальне підприємство «Луцьке електротехнічне підприємство – «Луцьксвітло» має належно освітити парк та вулицю Глушець, ЛКАП «Луцькспецкомунтранс» повинно розмістити потрібну кількість смітників, а КП «Парки та сквери м. Луцька» - забезпечити благоустрій, викосити траву. Міська рада також може допомогти обласному управлінню охорони здоров’я забезпечувати медичний супровід фестивалю та у проведенні рекламної кампанії.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За 5 діб до Житомирщини ...
Наступна новина: 12 липня відбудуться ...

КОМЕНТАРІ