Прокурор області Анатолій Коцура: «Результати роботи прокуратури вимірюються не цифрами, а довірою громадян».

Прокурор області Анатолій Коцура: «Результати роботи прокуратури вимірюються не цифрами, а довірою громадян».

10.07.14 19:24 0 1113
Учора, 8 липня 2014 року, перебуваючи з робочою поїздкою у Києві, прокурор Волинської області Анатолій Коцура зустрічався з керівництвом Генеральної прокуратури й мав розмову з Генеральним прокурором України Віталієм Яремою.

Повернувшись зі столиці, прокурор Волині довів вимоги керівництва до відома працівників прокуратури області.

- Окреслюючи коло завдань, які у цей непростий час стоять перед усіма прокурорами, Генеральний прокурор України ще раз наголосив, що найголовнішим нашим завданням є боротьба з корупцією.

Необхідно притягувати до відповідальності посадовців, які прийшли на посади для того, щоб заробляти гроші, збагачуватись та розкрадати державний бюджет. Це вимога суспільства та Президента України і ми будемо це робити, аби люди відчули, що зміни є - сказав, звертаючись до колективу прокуратури, Анатолій Коцура. - Окрім того, наше з вами спільне завдання - відновити довіру громадян до працівників прокуратури. І ми над цим повинні працювати щоденно.

Я запевнив Генерального прокурора України, що прокуратура Волині здатна виконувати ці завдання, відтак вимагатиму і від вас роботи на результат. І результат цей вимірюватиметься не цифрами у звітах. Результат нашої роботи мають відчути волиняни.

Разом із тим, прокурор Волині звернувся до працівників прокуратури з проханням з розумінням ставитися до процесів реформування наглядового органу, й наголосив, що працювати в прокуратурі надалі будуть люди винятково професійні та порядні, які не замішані в корупційних схемах і відповідають високому званню прокурора.

- Ми з вами працюємо для людей. Додержання їхніх прав та їхня довіра – головний критерій оцінки нашої роботи – наголосив прокурор області.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ