Волинська область: рятувальники навчають громадян правил безпечної поведінки на воді

Волинська область: рятувальники навчають громадян правил безпечної поведінки на воді

10.07.14 17:54 0 1121
8-9 липня у містах Нововолинську та Ківерцях працівники ДСНС спільно з представниками засобів масової інформації провели чергові рейди щодо дотримання правил безпеки на воді.

На вулиці – спека, люди масово тягнуться до водойм. І поки відпочиваючі насолоджуються купанням у річці, співробітники Служби порятунку «101» нагадують громадянам про правила безпечного поводження на воді. Під час таких рейдів дуже важливо донести, насамперед, до дітей, а також до дорослих те, чого не слід робити під час відпочинку на водних об’єктах. Кожному відпочиваючому вогнеборці вручили тематичні листівки та пам’ятки.

Як виявилось, деякі батьки багато уваги приділяють навчанню своїх дітей елементарним правилам, які можуть зберегти їхнє життя. Але, на жаль, не всі люди усвідомлюють, що невиконання цих правил може призвести до травмування чи навіть до загибелі.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре нагадує: приймати водні процедури слід лише у спеціально відведених місцях, де є рятувальні пости та чергують матроси-рятувальники. Забороняється стрибати у воду, пірнати на глибину!

Пам’ятайте, навіть якщо Ви впевнені у своїх силах – не запливайте за буї! Ваша безпека у Ваших руках!

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ