У Волинській області депутата сільської ради притягнули до адміністративної відповідальності

У Волинській області депутата сільської ради притягнули до адміністративної відповідальності

10.07.14 14:23 0 1125
Народний обранець сплатить 170 гривень штрафу за скоєння корупційного правопорушення.

Судом першої інстанції розглянуто протокол за матеріалами Луцького РВ УМВС України у Волинській області відносно депутата Веселівської сільської ради, складений за ч.1 ст. 172-6 КУпАП.

Будучи депутатом Веселівської сільської ради Луцького району та, відповідно до п.п. «б» п.1 ч.1 ст. 4 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», суб’єктом відповідальності за корупційні правопорушення, достовірно знаючи про необхідність подання декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2013 рік, маючи реальну можливість своєчасно подати таку декларацію, в порушення вимог ч. 1 ст. 12 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», таку декларацію умисно не подав.

Луцьким міськрайонним судом депутата притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в сумі 170 гривень.

До уваги громадян. З питань виявлення фактів кримінальної та адміністративної корупції звертатись до УБОЗ УМВС за телефоном 25-40-69 (цілодобово).

Телефон довіри з питань боротьби з корупцією Головного управління по боротьбі з організованою злочинність МВС України – 097-220-31-16; електронна скринька довіри - http://www.guboz.gov.ua/corrupt.html.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ