Чернівецька область: рятувальники дбають про пожежну безпеку під час збиральної кампанії

Чернівецька область: рятувальники дбають про пожежну безпеку під час збиральної кампанії

10.07.14 14:00 0 1137
На Буковині розпочався важливий період – жнива. Але для того, щоб на наші столи потрапив запашний хліб, потрібно докласти чимало зусиль. кожен працівник в агропромисловій сфері, який працює на полі, повинен знати вимоги пожежної безпеки та обов’язково дотримуватись їх. Адже виконання всіх правил допоможе зберегти врожай.

З метою запобігання виникнення пожеж у місцях збору та зберігання врожаю, Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області проводить ряд різноманітних заходів. Значна увага рятувальників приділяється проведенню профілактичної роботи із керівництвом та обслуговуючим персоналом місць збору та зберігання врожаю. Для цього здійснюються профілактичні рейди, під час яких додатково проводяться інструктажі та масово-роз’яснювальна робота з керівниками об’єктів та обслуговуючим персоналом. Також рятувальники перевірили наявність та укомплектованість пожежних щитів у приміщеннях, справність вогнегасників та іншого протипожежного обладнання.

Такі рейди проводяться по всій Чернівецькій області. Завдяки цьому можна попередити виникнення пожеж на місцях збору врожаю та у місцях його зберігання. Проте людям потрібно пам’ятати, що для того, щоб можна було смакувати запашним хлібом, обов’язково потрібно дотримуватись правил пожежної безпеки.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ