Раніше судимий за крадіжки буковинець знову взявся за старе

Раніше судимий за крадіжки буковинець знову взявся за старе

10.07.14 19:08 0 1096
Мешканець Кіцманського району лише навесні звільнився із місць позбавлення волі, як днями його викрили у скоєні серії майнових злочинів співробітники карного розшуку районного відділу міліції.

39-річний житель села Дубівці неодноразово притягувався до відповідальності за скоєння крадіжок. Маючи певний «досвід», зловмисник добре знав, що господарі іноді залишають майно без догляду або забувають зачинити господарські приміщення. Чоловік заходив на подвір’я і брав все, що на очі попадалося.

Зокрема, йому вдалося поцупити мопед, 2 велосипеди, електроінструменти, обігрівачі, парасольку тощо. Та й територія кримінальних діянь не обмежилась його рідним селом. Він встиг обікрасти господарства у селах П’ядиківці, Берегомет, Іванківці та у місті Кіцмань.

Крадене чоловік перепродував, а кошти витрачав здебільшого на спиртне.

Зловмисник розповів міліціонерам, що йшов красти, бо йому потрібні гроші на прожиття, а от працювати він не має бажання. Тому саме в такий спосіб вирішив покращити своє матеріальне становище.

Наразі чоловік зізнався правоохоронцям у скоєнні 8 крадіжок та повернув, майно яке не встиг продати.

За всіма фактами крадіжок розпочаті кримінальні провадження, передбаченні ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України. Нині вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. У разі доведення вини зловмиснику йому буде загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Експеримент покаже, ...

КОМЕНТАРІ