В погоні за модою буковинці довелося красти

В погоні за модою буковинці довелося красти

10.07.14 15:54 0 1105
22-річну мешканку міста Заставни правоохоронці викрили на крадіжці. Дівчина поцупила із магазину сукню.

Буковинка зайшла в один із речових магазинів Заставни. Від пересічних покупців дівчина нічим не відрізнялася, довго ходила між вішаками, розглядала модні речі. Коли ж побачила, що продавчиня зайнята іншим клієнтом, схопила сукню, яка їй найбільше сподобалася та сховала її у сумочку. Ще трохи порозглядавши одяг, вона пішла до виходу. Ввічливо попрощалася із продавцем та поскаржилася, що їй «нічого не підійшло».

Через деякий час продавчиня помітила, що сукні не вистачає та повідомила про це міліціонерів, - розповів заступник начальника Заставнівського райвідділу – начальник кримінальної міліції Любомир Зюбрецький. Працівники сектору карного розшуку райвідділу одразу ж почали проводити усі необхідні оперативно-розшукові заходи. Дуже допомогло правоохоронцям встановлене у магазині відеоспостереження. Камери чітко зафіксували момент, коли дівчина поклала сукню в сумку. Щоправда, зловмисницю не впізнали. І лише завдяки грамотно проведеній роботі заставнівських оперативників, вдалося встановити її особу.

Нею виявилася 22-річна місцева мешканка. Зловмисниця ніде не вчиться та не працює. Ще будучи малолітньою, вона скоїла крадіжку. Нині дівчина кається у скоєному та розповідає, що була змушена вкрасти сукню, бо грошей на її купівлю немає. А виглядати гарно хочеться кожній.

Наразі дівчині оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. В разі доведення вини їй загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ