В Чернівецькій області чоловік прийшов шукати кохану, а знайшов гроші

В Чернівецькій області чоловік прийшов шукати кохану, а знайшов гроші

10.07.14 16:30 0 1203
До правоохоронців за допомогою звернулася 27-річна мешканка Кельменецького району. Дівчина повідомила, що з її житлової кімнати зникли гроші.

Міліціонери одразу почали шукати зловмисника, який поцупив заощадження буковинки. І практично одразу вийшли на його слід. Виявилося, що це добрий знайомий потерпілої.

25-річний зловмисник вже був раніше судимий за майнові злочини, щоправда, в інших областях. На Буковину молодик приїхав нещодавно. Можна сказати, за покликом серця. Декілька місяців тому познайомився через мережу Інтернет із дівчиною з Кельменеччини, а вже через декілька тижнів приїхав до неї в гості. Та й залишився тут жити, - розповідає начальник Кельменецького райвідділу міліції Андрій П’ятницький.

Якось між закоханими виникла сварка, і дівчина пішла з дому. Хлопець через деякий час кинувся шукати співмешканку. Поїхав до її подруги, але ні коханої, ні господині вдома не виявилося. Тоді молодик вирішив точніше перевірити, чи не переховується хтось в кімнаті. Однак, помешкання пустувало. І тут на очі йому трапилися гроші, які розчарований хлопець, не довго думаючи, привласнив.

Нині за це йому доведеться відповідати перед Законом. Адже за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Також молодика перевіряють на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території області.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: вкладники ...

КОМЕНТАРІ