Ада Роговцева у Харкові без попередження відвідала поранених у шпиталі

Ада Роговцева у Харкові без попередження відвідала поранених у шпиталі

11.07.14 13:56 0 1054
Вчора, 9 липня, народна актриса та авторка кількох книг Ада Роговцева провела в Харкові творчий вечір. Перед цим вона відвідала поранених у Військово-медичному клінічному центрі за власним бажанням та без присутності преси.

Виступ 77-річної актриси проходив понад дві години. Крім щирих, смішних, трагічних та пронизливих історій свого життя, Ада Миколаївна поділилася враженнями від нещодавнього виступу у Москві.

«В театрі Маяковського був повний зал. Я граю в цій виставі вже 15 років, і глядачі зустрічають мене як рідну. Але більшість з цих людей просто не розуміють, що відбувається в Україні. Вони питають, чи «випустили» мене на гастролі до Росії. Не розуміють і… не хочуть розуміти! Це так боляче, – розповіла Ада Роговцева. – І це не дає надії, що наше протистояння скоро завершиться. Як можна було так задурити людей? Їм розказали про нас, про цілий народ, щось страшне! Навіщо?..».

Актриса впевнена: щоб перебороти ненависть, треба «не мовчати, а де тільки можливо, говорити з усіма людьми, відкривати своє розуміння ситуації, бачення майбутнього своєї держави». Улюблена мільйонами глядачів зірка кіно та театру порадила харків’янам вчитися домовлятися і любити.

Також Ада Роговцева розповіла, що відкрила для себе поезію Сергія Жадана, назвала його твори «ренесансом української літератури» та подякувала Харкову, в якому живе та працює видатний поет.

Вона також висловила захоплення роботою волонтерів у Харківському шпиталі, в якому побувала напередодні виступу. Один з працівників шпиталю Павло Базиль розповів, що Ада Миколаївна прийшла без попередження, як проста відвідувачка, та прочитала за поранених молитву, пише «День».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 2014 рік на Львівщині ...
Наступна новина: Путін вирішив, що в ...

КОМЕНТАРІ