Гумові в’єтнамки назвали найнебезпечнішим взуттям

Гумові в’єтнамки назвали найнебезпечнішим взуттям

11.07.14 15:43 0 1108
В’єтнамки зручно носити, але вони шкодять ногам, якщо носити їх не на пляжі, а в місті, попереджають медики з Topical BioMedics.

Про це пише Our Windsor.

Більшість гумових капців не можуть забезпечити підтримку стопи, литкові м’язи розтягуються, ахіллове сухожилля напружується. Все це провокує проблеми з суглобами у колінах, стегнах і спиною.

У в’єтнамок як правило тонка підошва, тому нога сильніше стикається із землею. Це небезпечно для кісток і суглобів. Крім того, через відсутність задника доводиться докладати зусиль, щоб втримати їх на нозі. Підсумок – можлива втрата рівноваги.

Гумові капці погіршують стан пацієнтів з гулями на великих пальцях ніг і з підошовним фасціїтом. Також можливе подразнення, викликане перемичкою, та інфекції.

Часто в любителів даного взуття зустрічаються порізи, адже пантофлі залишають ногу зовсім незахищеною. А гумова підошва є ідеальним місцем для розмноження грибків і бактерій.

Кросівки можна носити лише з носками, інакше інфекції не уникнути. А від тривалого носіння гумового взуття взагалі варто відмовитися.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ