Начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний виступив з ініціативою проведення громадських слухань

Начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний виступив з ініціативою проведення громадських слухань

11.07.14 15:33 0 1027
Перший такий захід відбувся в Красилівському районі. Влада, громада та представники правоохоронних органів мали змогу разом обговорити наболілі проблеми та намітити шляхи їхнього вирішення. Надалі подібні зустрічі планується проводити регулярно.

У приміщенні Красилівської райдержадміністрації відбулися громадські слухання, в яких взяло участь керівництво району та міста Красилова, представники правоохоронних органів, керівники потужних підприємств краю, а також численні громадські активісти, які приїхали з різних сіл району.

Ініціатором такого заходу виступив начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний.

— Ініціюючи такий захід, я мав на меті почути, як громада оцінює роботу міліції на Красилівщині, які є проблеми та як ми разом можемо їх вирішити, — зазначив у вступному слові очільник обласної міліції.

Також Олександра Григоровича цікавило, як громада оцінює роботу виконуючого обов’язки начальника Красилівського райвідділу міліції Сергія Янюка, який перебуває на посаді близько двох місяців, чи варто йому довіряти таку відповідальну посаду.

Сергій Миколайович прозвітував про основні здобутки своїх підлеглих, серед яких і розкриття ряду резонансних злочинів, і боротьба із адміністративними порушеннями. Не приховував підполковник міліції і проблеми, які існують в районі та місті Красилові. Серед основних — функціонування нічних торгових точок та реалізація в них алкоголю без належних на те дозволів, проблема мисливців за металом, які в гонитві за наживою не гребують нічим святим та найболючіше питання — перерозподіл землі та колишнього колгоспного майна.

Загалом присутні оцінили діяльність місцевих правоохоронців позитивно. — Нарешті ми відчули, що в місті є міліція, — підсумувала мер Красилова Ніла Островська.

Зустріч проходила у форматі вільного діалогу, що дало можливість вислухати всіх і кожного. На завершення Олександр Розізнаний зазначив, що для забезпечення правопорядку потрібно об’єднати зусилля місцевої влади, правоохоронних органів та громадськості.

Опісля громадських слухань відбувся ще особистий прийом громадян начальником УМВС. Бажаючих поспілкуватися із головним міліціонером віч-на-віч теж виявилось чимало. В основному людей турбували земельні питання, хоча були й відвідувачі, які шукали допомоги у розв’язанні сімейних конфліктів тощо.

У майбутньому подібні заходи планується проводити регулярно у всіх райцентрах області.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Сергій Бондарчук відвідав у ...

КОМЕНТАРІ