Начальник УМВС України в Чернівецькій області поспілкувався з представниками місії ОБСЄ

Начальник УМВС України в Чернівецькій області поспілкувався з представниками місії ОБСЄ

11.07.14 13:51 0 1046
Місія ОБСЄ працює в Чернівецькій області ще з кінця березня. І її склад постійно оновлюється. Цього разу на зустріч із керівником буковинської міліції завітали представники ОБСЄ з Фінляндії та Сполучених Штатів Америки.

Рубен Сантьяго (США) та Гаррі Копонен (Фінляндія) за професією є поліцейськими. До прикладу, пан Копонен 34 роки віддав службі в поліції, а пан Сантяго очолював поліцію міста в штаті Південна Кароліна. Тож розмова вийшла цікавою та змістовною.

Ми лише нещодавно повернулися із Луганську, - розповідає Гаррі. Для нас Чернівці – це оазис. Добре, що тут тихо та спокійно. І я, як полісмен, добре розумію, що багато в чому це є Ваша заслуга. Адже для забезпечення правопорядку в регіоні потрібно багато сил та грамотності у роботі. І це показує рівень професіоналізму міліції.

Справді, буковинська міліція робить багато для того, щоб життя в області було стабільно спокійним. У нас немає тенденції до росту злочинності, по всім показникам ми посідаємо перше місце в державі, - поділився Валерій Зінченко. Ми намагаємося не зважати на ті проблеми, які нині існують, а просто добре та якісно виконувати свою роботу. І її, в першу чергу, оцінюють люди, котрі можуть почувати себе на вулицях безпечно.

Місія ОБСЄ працюватиме на Буковині щонайменше до кінця вересня.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: США готові сприяти ...

КОМЕНТАРІ