В Чернівецькій області з початку роботи транзитного пункту зустрічі осіб, які переміщаються з районів проведення АТО у місті Сватове надано допомогу 122 громадянам

В Чернівецькій області з початку роботи транзитного пункту зустрічі осіб, які переміщаються з районів проведення АТО у місті Сватове надано допомогу 122 громадянам

11.07.14 12:55 0 1033
До відома мешканців Луганської області, бажаючих тимчасово покинути район проведення АТО: у м. Сватове по вул. Войкова і на території стадіону "Зарічний" в районі міської зони відпочинку поблизу р.Красна розгорнуто транзитний пункт.

Громадяни, які прибули до пункту, у першу чергу, проходять реєстрацію і вносяться до відповідного реєстру. Після проходження цієї процедури представники штабу тимчасово розміщують їх на території пункту або у житловому секторі.

Для перебування громадян на транзитному пункті створені всі умови: організовано харчування, медичне, психологічне та санітарно-гігієнічне обслуговування. Також вжиті заходи щодо охорони транзитного пункту у нічний час.

Всього з 6 липня до регіонального міжвідомчого координаційного штабу звернулась 122 людини, з них 42 дітей. Минулої доби -31, з них 8 дітей.

Станом на 10 липня у приватному секторі Сватівського району розміщено 61 особа, з них 16 дітей, в транзитному пункті 10 осіб, з них 3 дітей, 45 мешканців Луганської області відправлено потягом Сватово-Харків-Київ.

Представниками штабу також надано консультації 6 громадянам. На гарячу телефонну лінію "101" за цей період надійшло 17 дзвінків.

ГУ ДСНС України

у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина зацікавлена в ...
Наступна новина: Рівненські УБОЗівці ...

КОМЕНТАРІ