На Буковині правоохоронці затримали групу молодиків, яка застрягла в "лихих 90-тих" (+)

На Буковині правоохоронці затримали групу молодиків, яка застрягла в "лихих 90-тих" (+)

11.07.14 15:29 0 1054
Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Чернівецькій області задокументували злочинну діяльність групи осіб, котрі в одному із районних центрів краю займалися вимаганням.

Дана група кілька місяців тому потрапила в поле зору міліціонерів. Вони організували цілу систему вимагання грошей з підприємців району, в основному з перевізників. Кошти брали за так зване «кришування», - повідомив начальник УМВС України в Чернівецькій області полковник міліції Валерій Зінченко.

Завдяки проведенню ряду оперативно-розшукових заходів двох членів групи працівники УБОЗ УМВС України в Чернівецькій області викрили саме під час вимагання грошей в сумі 4 800 гривень в одного із підприємців району. У молодиків вилучено предмет злочину та два пістолети.

За даним фактом слідчим управлінням УМВС відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років. Нині вони затримані в порядку ст. 208 Кримінального Процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Наразі правоохоронцям відомо про 6 фактів вимагань. Також встановлюються інші особи, причетні до скоєння даних злочинів. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В’ятрович: Російська ...
Наступна новина: 11.07 до Львова на ...

КОМЕНТАРІ