За крадіжку волинянин може загриміти у в'язницю на шість років

За крадіжку волинянин може загриміти у в'язницю на шість років

11.07.14 12:36 0 1086
Спритник викрав у жителя Луцького району телевізор.

До чергової частини луцького районного відділу надійшло повідомлення від 41-річного мешканця району про те, що невідома особа проникла в його будинок і викрала плазмовий телевізор.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, працівники карного розшуку встановили, що крадіжку вчинив 24-річний односельчан, який уже мав проблеми із законом за вчинення аналогічних злочинів.

Будучи у товариських відносинах із власником будинку, молодик часто навідувався до нього в гості. Того дня, як розповів потерпілий, разом товариші випивали в його будинку, а потім вирушили погуляти селом, а згодом і поїхати в обласний центр. Викликавши таксі, потерпілий поїхав, а зловмисник залишився.

Повернувшись до будинку потерпілого, зловмисник розбив пластикове вікно, заліз у будинок і викрав телевізор, який згодом продав. Гроші планував витратити на розваги. Але правоохоронці вилучили викрадене майно і повернули власнику.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Болехівська міськрада: ...

КОМЕНТАРІ