Головний лікар Рожищенської ЦРЛ: Упродовж 7 років з бюджетів усіх рівнів та від меценатів в оновлення нашої лікарні інвестовано 10 млн грн

Головний лікар Рожищенської ЦРЛ: Упродовж 7 років з бюджетів усіх рівнів та від меценатів в оновлення нашої лікарні інвестовано 10 млн грн

11.07.14 18:48 0 1059
Рожищенська центральна районна лікарня щорічно обслуговує майже шість тисяч пацієнтів. Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт відвідав медичну установу та ознайомився з умовами перебування пацієнтів та роботою персоналу лікарні.

Як розповів головний лікар Рожищенської ЦРЛ Віктор Редзій, у медзакладі працює 8 стаціонарних відділень, в тому числі і пологове, в якому нині тривають ремонтні роботи.

Григорій Пустовіт оглянув палати та кімнати для персоналу, поспілкувався з лікарями та медичними сестрами. Відвідав і харчовий блок, який потребує ремонту.

У медзакладі активно впроваджуються енергоощадні технології: два роки тому котельню перевели з газу на тверде паливо, завдяки цьому отримали 700 тис. грн економії. Також здійснено заміну даху. Загалом же, лікарню нині оновлено на 70%, пацієнти задоволені умовам перебування та якістю послуг.

Водночас, за словами головного лікаря, лікувальна установа потребує сучасно медичного обладнання, якого самотужки придбати таки складно.

Так багато зробити вдалося й не без допомоги благодійників: окрім державного фінансування, лікарні активно допомагають фонд народного депутата України Сергія Мартиняка «Європейський вектор», громадські організації.

«Упродовж 7 років з бюджетів усіх рівнів та від меценатів в оновлення нашої лікарні загалом інвестовано 10 млн грн», - розповів Віктор Редзій.

«Ми оглянули різні палати: і там де перебувають пацієнти, і де тривають ремонтні роботи. Приємно бачити, як піклуються про людей, створюючи їм належні умови для перебування. І не менш важливим є звісно застосовані в лікарні енерготехнологій. Таким чином, можна заощаджувати значні кошти й спрямовувати їх на інші потреби райлікарні», - підкреслив голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

Голова облдержадміністрації подякував усім благодійникам за небайдужість і допомогу волинським медичним закладам, а зокрема керівництву та персоналу цієї лікувальної установи за її розвиток та увагу до пацієнтів.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Львівська область отримала ...

КОМЕНТАРІ