Григорій Пустовіт: На Волині є сучасні підприємства, які активно розиваються, а їх продукція - користується попитом на світовому ринку

Григорій Пустовіт: На Волині є сучасні підприємства, які активно розиваються, а їх продукція - користується попитом на світовому ринку

11.07.14 17:27 0 1112
Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт, у рамках шньої робочої поїздки у Рожищенський район, ознайомився з діяльністю місцевої філії ТзОВ «Цунамі», яке займається повним циклом переробки деревини: виробництвом шпону та пелетів (паливних гранул).

За словами виконавчого директора підприємства Руслана Деречинського, на ТзОВ «Цунамі» працює унікальна технологія управління виробництвом, а продукція відрізняється високою якістю. Недаремно вона реалізується виключно на експорт. За добу 270 працівників переробляють 60 куб. м деревини. А середня заробітна плата становить понад 3,5 тис. грн зарплати.

До слова, у 2013 році Рожищенською філією ТзОВ «Цунамі» до місцевого бюджету сплачено 882,5 тис. грн податків, в тому числі – 786,7 тис. грн податку на доходи фізичних осіб, що становить 5,5% від усіх надходжень цього платежу в скарбницю району.

«Приємно, що на Волині є сучасні підприємства, які активно розвиваються, а їх продукція - користується попитом на світовому ринку. Саме за таким бізнесом – майбутнє і шлях в Європу. А завдання держави тут – не заважати, а навпаки: створити хороший інвестиційний клімат для подальшого розвитку», - резюмував голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ