В Луцьку зустріч з мережевої співпраці

В Луцьку зустріч з мережевої співпраці

11.07.14 17:51 0 1057
10-11 липня у приміщенні Луцької міської ради у рамках проекту «Спільна мережа співпраці у сфері культури та соціального захисту для розвитку міст з польсько-українського прикордоння», що реалізується у рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013, відбувається зустріч з мережевої співпраці представників культурних установ та організацій Луцька, Івано-Франківська та Жешува (Республіка Польща).

До участі у семінарі зголосилися представники управлінь культури, установ та організацій, що працюють у сфері культури, туризму та міжнародного співробітництва партнерських міст. Програма заходу передбачає спільне обговорення напрацювань та проблем для налагодження співпраці у сфері культури.

Учасники зустрічі детально ознайомляться із діяльністю своїх колег із партнерських міст, а також поділяться власними напрацюваннями. Завдяки роботі у малих групах та інтерактивним методикам учасники зможуть напрацювати план для подальшої співпраці та вирішення проблем у сфері культури та туризму. Контакти, налагоджені протягом семінару, створять можливості для дальшої співпраці, зокрема, у рамках проектів Європейського Союзу.

Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області на ...
Наступна новина: Підполковник Дмитро ...

КОМЕНТАРІ