У Волинській області за крадіжку "Опеля" ковельчанину загрожує тюремний строк

У Волинській області за крадіжку "Опеля" ковельчанину загрожує тюремний строк

11.07.14 12:07 0 1038
Зловмисника, котрий поцупив автомобіль і здав його на запчастини, встановили і затримали. Проводиться досудове розслідування.

1 липня до ковельських правоохоронців звернувся 48-річний місцевий житель і повідомив про те, що в квітні 2014 року невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем "Опель-Комбо", який знаходився в дворі будинку в районному центрі.

– За викликом вирушила слідчо-оперативна група, – розповів в.о. начальника слідчого відділу КовельськогоМВ УМВС України у Волинській області Олександр Ципко. – Працівники міліції оперативно встановили місце знаходження кузова вищевказаного автомобіля, який перебував у складському приміщенні, що належить 36-річному ковельчанину. З’ясувалося, що спритник, який викрав транспорт, відразу здав його на запчастини.

Провівши ряд заходів, правоохоронці встановили, що незаконне заволодіння автомобілем "Опель Комбо" скоїв 39-річний місцевий житель. За даним фактом проводиться досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ