Сергій Шаранич:

Сергій Шаранич: "Більшість краян налаштовані зробити Закарпаття зразком Європейської України"

11.07.14 12:02 0 1123
Представники Корпусу Миру США зустрілися з керівником міліції Закарпаття Сергієм Шараничем. Гості цікавилися у головного міліціонера області питаннями щодо криміногенної ситуації, безпеки громадян і волонтерів організації в регіоні, охорони громадського порядку, взаємодії міліції з громадськістю.

Керівник міліції краю запевнив гостей, що Закарпаття є та залишається регіоном із стабільно низьким рівнем злочинності. Більш того, за результатами роботи правоохоронців у першому півріччі поточного року загальний рівень злочинності на Закарпатті зменшується. Наголошував головний міліціонер і на тому, що в охороні правопорядку в краї беруть участь й представники добровільних громадських формувань.

Із свого боку керівник групи моніторингу Корпусу Миру США підтвердив, що «перебуваючи на Закарпатті, від відчуває себе захищеним» і щиро подякував правоохоронцям краю за порядок і спокій в регіоні у ці складні для України часи.

Група моніторингу відзначила, що закарпатці традиційно толерантні, законослухняні та релігійні люди. Сергій Шаранич запевнив гостей, що більшість краян налаштована зробити Закарпаття зразком Європейської України.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі протягом ...
Наступна новина: Нова Слухоманія

КОМЕНТАРІ