Закарпаття: протягом  на Мукачівщині сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, п'ятеро осіб у лікарні, серед них двоє неповнолітніх

Закарпаття: протягом на Мукачівщині сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, п'ятеро осіб у лікарні, серед них двоє неповнолітніх

11.07.14 17:46 0 1085
До мукачівської міліції зателефонував громадянин, який повідомив про дорожньо-транспортну пригоду у смт. Кольчино, Мукачівського району. На місце події прибули працівники Державтоінспекції та слідчо-оперативна група міського відділу міліції.

Як з’ясувалося, обідньої пори в смт. Кольчино, 50-річний водій вантажного автомобіля ЗИЛ, рухався зі сторони Мукачево в напрямку с. Кленовець, робивши маневр повороту в право частково виїхав на смугу зустрічного руху та зупинився пропускаючи пішоходів. В цей момент на зустріч їхав мотороллер, водій якого не впорався з керуванням, в результаті чого відбулося зіткнення транспортних засобів.

Внаслідок пригоди 23-річний водій скутера і його неповнолітній пасажир отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та каретою швидкої допомоги були госпіталізовані до Мукачівської ЦРЛ.

Інша ДТП сталася у Мукачеві. Виїздом на місце події слідчо-оперативною групою встановлено, що водій автомобіля Шевроле рухався по вул. Ужгородській в напрямку центру міста і біля магазину не впоравшись з керуванням заїхав на площадку магазину, де допустив зіткнення з припаркованим автомобілем Хонда, від чого автомобіль перекинувся, та пошкодив мотороллер та велосипед.

В результаті ДТП водій та двоє пасажирів автомобіля Шевроле отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні.

Пізніше правоохоронцями було встановило, що водій та пасажири автомобіля Шевроле працюючи на автомийці в м. Мукачеві, вирішили покататися та самовільно заволоділи автомобілем одного з клієнтів.

Автомобілі та мотороллер поміщено на штрафмайданчик Мукачівського МВ УМВС. Відомості про дані події слідчим внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Тривають досудові перевірки.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області на ...

КОМЕНТАРІ