В Закарпатській області іршавські міліціонери підвели підсумки роботи

В Закарпатській області іршавські міліціонери підвели підсумки роботи

11.07.14 17:13 0 1108
В Іршавському райвідділі підводили підсумки за півріччя на яких об’єктивно оцінювали роботу підрозділів та кожного керівника зокрема, щоб визначити кращих та вказати на певні недоліки.

Тимчасово виконуючий обов»язки начальника Іршавського райвідділу підполковник Мирон Черничко надав слово начальникам підрозділів.

Розпочалось підведення підсумків із виступу заступника начальника Іршавського райвідділу підполковника Мирона Лещишин, який довів інформацію про результати роботи відділу, а саме, що протягом півріччя внесено до Єдиного обліку 2509 заяв та повідомлень громадян, із них з ознаками кримінального правопорушення 611, проведено аналіз стану злочинності на території обслуговування по кожній службі.

Наступним виступив начальник карного розшуку майор Сергій Зінич, який у своїй доповіді зазначив, що на даний час у районі найбільше скоєно крадіжок майна із приватних будинків та магазинів, автомобілів, тому по даному напрямку проводиться кропітка робота, але потрібно до неї залучати всі служби без виключення.

Боротьба із наркотиками завжди знаходилась на першому місці у правоохоронців. Тут слово тримав старший оперуповноважений відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків майор міліції Юрій Турок. Довів до присутніх, що протягом півріччя на території району виявлено 15 фактів незаконного зберіганні наркотичних речовин, всі справи направлено до суду. Крім цього на разі проходить операція «Мак-2014», під час якої правоохоронці виявили 4 факти вирощування громадянами снодійного маку.

Значна увага правоохоронцями була приділена злочинам у сфері економіки, з цій сфері доповідав начальник відділу по боротьбі з економічними злочинами майор Петро Хрипта. Протягом півріччя відділенням було виявлено злочини у сфері лісової галузі, виявлено ряд зловживань службовим становищем та виявлено порушення у земельних відносинах. Однак, деяким працівникам вказано на значні недоліки, особливо це стосувалось виявлення фактів хабарництва та злочинів у бюджетній сфері.

Про проблемні питання та складності в розслідуванні кримінальних проваджень доповідала заступник начальника слідчого відділення майор Алла Пожарова, яка визначила шляхи покращення роботи слідчих, у яких за перше півріччя було в провадженні 660 кримінальних проваджень. На даний час слідчий підрозділ має потужний професійно підготовлений колектив, яким буде докладено максимум зусиль для ефективності роботи. У слідчих Івана Котубея та Олесі Зейкан, найбільше розслідувано кримінальних проваджень.

Службу дільничних інспекторів представив начальник сектору дільничних інспекторів міліції підполковник Ярослав Тодавчич, який під час свого виступу зупинився на проблемних питаннях, вуличної злочинності, рецидивної злочинності, роботі з під обліковим елементом та профілактичних заходах. Також було звернуто увагу дільничних інспекторів міліції на прийоми громадян у населених пунктах району.

На разі діти знаходяться на літніх канікулах, одні відпочивають вдома, інші у таборах відпочинку. У цьому напрямку слово було надано начальнику відділу кримінальної міліції у справах дітей майору Василю Волошиновському, який розповів, що працівниками відділення було виявлено факти втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність, виявлено факт коли дорослі споюють неповнолітніх. Крім, цього значна увага правоохоронцям приділяється дітям, які приїхали із інших районів та навіть областей на літній відпочинок в с. Осій, де розміщені три табори для відпочинку дітей.

Звертаючись до особового складу т.в.о.начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, подякував за сумлінне ставлення та виконання своїх службових обов’язків, особливо в такий нелегкий для країни час. Звернув увагу правоохоронців на те, що кожен міліціонер має в першу чергу дотримуватись законності у розслідуванні кримінальних проваджень, а ті проблемні питання, які були визначені на підведенні підсумків, потребують негайного усунення та уваги керівників підрозділів.

На завершення наради присутній майор міліції Сергій Ольховенко наголосив, що результати усунення недоліків будуть ним особисто проконтрольовані і заслухані на оперативних нарадах в УМВС на протязі поточного місяця, після чого будуть зроблені належні висновки, при цьому додав: «Всі Ви обрали для себе відповідальну та нелегку службу, тому, маєте достойно і досконало виконувати свої службові обов’язки».

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Збаразькій виправній ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ