В Закарпатській області виноградівські правоохоронці підвели підсумки оперативно-службової діяльності

В Закарпатській області виноградівські правоохоронці підвели підсумки оперативно-службової діяльності

11.07.14 13:37 0 1107
В Виноградівському райвідділі міліції під головуванням куратора підрозділу, керівника служби по боротьбі із кіберзлочинністю УМВС України і Закарпатській області Любомира Цьоки, відбулася нарада за підсумками оперативно-службової діяльності райвідділу за шість місяців роботи.

Стан протидії злочинності, забезпечення правопорядку і громадської безпеки, ефективність роботи – одні з основних питань, які розглядалися під час наради з особовим складом органу внутрішніх справ.

Розпочинаючи нараду, Любомир Цьока акцентував увагу присутніх на основних напрямках службової діяльності, на неухильному дотриманні вимог дисципліни та законності особовим складом, повній реєстрації звернень громадян, їх своєчасному та якісному розгляді.

Про стан злочинності та правопорядку на території обслуговування, здобутки та прорахунки в роботі працівників Виноградівського райвідділу міліції доповідав т.в.о.начальника райвідділу Андрій Цьонка.

Заслухавши керівників служб підрозділу та проаналізувавши показники роботи кожної служби райвідділу, т.в.о.начальника підрозділу визначив позитивні тенденції та проблемні питання.

На завершення наради Любомир Цьока звернув увагу виноградівських правоохоронців на те, що кожен міліціонер має в першу чергу дотримуватись законності у розслідуванні кримінальних проваджень, а ті проблемні питання, які були визначені на підведенні підсумків, потребують негайного усунення та уваги керівників підрозділів. Результати іх усунення будуть заслухані на оперативних нарадах на протязі поточного місяця, після чого будуть зроблені належні висновки.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Попередження про град, ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ