Прикарпатські міліціонери продемонстрували свої навички вихованцям "Чорного лісу"

Прикарпатські міліціонери продемонстрували свої навички вихованцям "Чорного лісу"

11.07.14 18:20 0 1056
Справжня зброя та спецзасоби, затримання умовних злочинців, уроки самозахисту, виступи чотирилапих помічників міліціонерів - ось така цікава та пізнавальна програма, яку підготували працівники кінологічної служби та спеціального підрозділу судової міліції «Грифон».

Наметовий спортивно-оздоровчий табір «Чорний Ліс» розташований у Богородчанському районі, що на Івано-Франківщині. Тут свої літні канікули проводять школярі практично з усіх регіонів України. Невід’ємною складовою вишкільного циклу дітей є популяризація українських бойових мистецтв, удосконалення технічної майстерності для самозахисту, формування знань та вмінь виживання в складних природних умовах, вольової і фізичної витривалості організму, діяти в складі команди, а основне – вести здоровий спосіб життя.

«Грифонівці» демонстрували прийоми самооборони, а також ознайомили юнаків зі зброєю, що використовують в правоохоронних органах.

Окрім, пошуків зброї, наркотиків та вибухівки тварини демонстрували циркові номери, які кінологи підготували спеціально для школярів. Діти отримали неймовірне задоволення, зізнаються, що в майбутньому мріють дресирувати собак. А ще тепер знають, що службовий собака для правоохоронця – це і напарник, і асистент, і, звичайно, друг. Конкуренцію їм не може скласти жоден сучасний технічний винахід, адже добре навчений собака здатний успішно брати участь в охороні громадського порядку та серйозних спецопераціях із затримання небезпечних злочинців.

Відпочиваючі подякували правоохоронцям за видовищні шоу, а також підготували для правоохоронців виступ. Школярі, котрі відвідують заняття з Бойового Гопака продемонстрували свої вміння.

Начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС в Івано-Франківській області підполковник міліції Алла Лемчак говорить, що за кожним із дитячих таборів, який функціонує в нашій області, закріплені працівники правоохоронних органів. До таборів навідуються співробітники тих міліцейських підрозділів, якими найбільше цікавляться діти. Подібні профілактичні заходи будуть проводись до кінця відпочинкового сезону, адже головна мета нашої роботи – попередження кримінальних та адміністративних правопорушень в дитячому середовищі, а за допомогою показових виступів та спеціальних шоу легше достукатись до дитячих сердець».

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: Рятувальники Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ