В Івано-Франківській області керівник обласного управління міліції зустрівся з громадськістю Городенки

В Івано-Франківській області керівник обласного управління міліції зустрівся з громадськістю Городенки

11.07.14 17:31 0 1161
В Городенківському райвідділі міліції відбулась зустріч керівника обласного УМВС Миколи Семенишина з особовим складом міліції, керівництвом райдержадміністрації, головами сільських рад та громадськістю краю.

Т.в.о. начальника УМВС в області поспілкувався з особовим складом дільничних інспекторів міліції, керівниками відділень та заступниками начальника райвідділу. Під час зустрічі керівник розповів про основні вимоги, які ставить сьогодення, необхідність працювати разом із громадою, котра і оцінить роботу правоохоронців, торкнулись і питання щодо фінансування та реформування системи правоохоронних органів.

До розмови приєднався голова районної державної адміністрації Василь Мельничук, який зазначив, що в такий важкий для країни час з розумінням ставляться до проблем міліціонерів і найближчим часом вирішать питання щодо виділення коштів на паливо-мастильні матеріали, проведення ремонтних робіт в райвідділі міліції, а співпрацю правоохоронців із владою та селищними головами вважає задовільною.

Голова районної ради Богдан Кобилянський звернув увагу правоохоронців на людей, які прибувають зі сходу країни. Він говорить, що з ними потрібно більше спілкуватись, надавати допомогу, а також і перевіряти, що це за люди і з якою метою та на який термін приїхали.

Обговорили і ситуацію автошляхів району та щодо ймовірного збільшення працівників Державтоінспекції, адже через Городенку проїжджає великоваговий транспорт, який необхідно контролювати, направляти на об'їзну дорогу.

Микола Олександрович поспілкувався і з головами сільських рад, котрі разом з дільничними інспекторами міліції проводять профілактичну роботу серед населення та допомагають громадянам. Однак, проблемним питанням залишається певна територія обслуговування, звичайно потрібно, щоб дільничний був місцевим і швидко реагувати на всі повідомлення громадян. Не залишилось без уваги і питання щодо міліцейського автопарку, адже службового транспорту не так багато, тож обговорили можливості його укомплектування.

На завершення зустрічі, всі присутні позитивно оцінили ідею таких зібрань та визначили, що в місячний термін вони зберуться знову.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Григорій Пустовіт: На ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ