19-річну шахрайку, котра виманювала у дівчаток золоті сережки, затримали івано-франківські правоохоронці

19-річну шахрайку, котра виманювала у дівчаток золоті сережки, затримали івано-франківські правоохоронці

11.07.14 15:20 0 1083
Зловмисниця підстерігала дітей, коли вони гуляли у дворах багатоповерхівок, знайомилася із ними, а відтак під приводом купівлі жувальної гумки заманювала в сторону на газони. Далі обіцяла розповісти та показати щось цікаве, але коли допитлива малеча опинялась із шахрайкою наодинці – починала говорити, що в них розстебнулись сережки та пропонувала «допомогу» після якої, сережки «випадково» падали в траву і зникали.

Для того, аби діти не здогадались, не зчинили галасу, або ж не покликали когось із дорослих, лиходійка говорила, батьки можуть сварити, не хвилюйтесь ми все знайдемо, тільки-но відійду до найближчої крамниці аби купити магнітик за допомогою якого швидше знайдемо загублене, ну а сама, звичайно, швиденько зникала. Хто знає доки би тривали її «подвиги» і скільки б дітей вона обдурила, якби свідомі батьки, вчасно не звернулись в міліцію.

Правоохоронці почали шукати шахрайку, щойно до них надійшли повідомлення. Дівчатка однаково описували шахрайку – красива, висока, із довгим чорним волоссям та блискучою сережкою в носі.

- На слід дівчини із такими прикметами оперативники карного розшуку спільно з працівниками кримінальної міліції у справах дітей Івано-Франківського міськвідділу міліції вийшли досить швидко. Спочатку 19-річну дівчину затримали, а далі довелось іти «за слідами» шахрайки та навідатись до одного із ломбардів обласного центру, бо саме туди зловмисниця продала дитячі прикраси. Наразі правоохоронці перевіряють на скільки часто дівчина вдавалась до подібної схеми обману дітей, - говорить керівник Івано-Франківського міськвідділу міліції підполковник міліції Віктор Шкутов.

Відомості про дані факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає покарання на строк до трьох років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В’ятрович: Російська ...

КОМЕНТАРІ