В Івано-Франківській області школяра знайшли наступного дня, на жаль, дитина втопилась

В Івано-Франківській області школяра знайшли наступного дня, на жаль, дитина втопилась

11.07.14 14:00 0 1060
В день Івана Купала близько 20.00 в чергову частину Надвірнянського райвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканця району, який повідомив, що його 11-річний син перебуваючи на р. Прут, що в смт. Ланчин, пішов прогулятись уздовж річки і не повернувся.

На місце події одразу ж виїхали правоохоронці, які з'ясували, що дитина відпочивала протягом дня зі своїми родичами на березі річці, відтак хлопчина переплив на протележний беріг і пішов у невідомому напрямку, повідомивши, що іде прогулятись.

З моменту звернення батьків, з приводу зникнення малолітнього, працівники ОВС спільно і рятувальниками, докладаючи усіх зусиль, аби знайти дитину, пошуки тривали 15 годин. Але, на жаль, наступного дня близько 11.00 в р. Прут знайшли тіло хлопця.

Правоохоронці, в черговий раз звертаються до батьків, будь ласка, стежте за своїми дітьми, виконуйте елементарні правила поведінки на воді та вимагайте їх від дітей, купайтеся у відведених для цього місцях і ніколи не залишайте дитину без нагляду, а особливо під час купання!!!

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Путін вирішив, що в ...
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ