У Львівській області департаментом видано 64 екологічні висновки на фінансування природоохоронних заходів

У Львівській області департаментом видано 64 екологічні висновки на фінансування природоохоронних заходів

11.07.14 13:37 0 1047
Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації повідомляє, що на сесії Львівської обласної ради 17 червня 2014 року затверджено Перелік першочергових природоохоронних заходів, фінансування яких здійснюється з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2014 рік. Даний Перелік є додатком до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2014 рік. Переліком передбачено фінансування 74 природоохоронних заходів на загальну суму 21,865 млн. грн..

На з метою виділення коштів замовникам заходів, Департаментом екології та природних ресурсів видано 64 екологічних висновків щодо фінансування включених у Перелік природоохоронних заходів.

Департаментом фінансів облдержадміністрації підготовлено розподіл місцевим бюджетам – отримувачам субвенцій, про що 7 липня 2014 року видано відповідне розпорядження голови облдержадміністрації.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 101, 104-107 Бюджетного кодексу України, однієї із передумов та остаточним кроком для виділення коштів з обласного екологічного фонду є укладання шестисторонньої угоди про міжбюджетні трансферти між місцевими бюджетами.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Науковці готові зупинити ...

КОМЕНТАРІ