Команда Львівщини – переможець Всеукраїнського фестивалю “Козацькі розваги-2014″

Команда Львівщини – переможець Всеукраїнського фестивалю “Козацькі розваги-2014″

11.07.14 12:34 0 1019
Цими днями в Центральному парку культури та відпочинку міста Чернігова за численної глядацької авдиторії, відбувся фінал Всеукраїнського фестивалю “Козацькі розваги”. Цей представницький національний спортивно-масовий захід, організований Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, відбувся уже всьоме, зібравши цьогоріч 17 команд з різних областей України.

Львівщину на цих змаганнях представляли вісімнадцятирічні брати–близнюки Орест та Олег Пилипяки (керівник команди – директор обласного центру «Спорт для всіх» Вадим Климович).

Боротьба за звитягу тривала упродовж двох днів. Учасники визначали найкращих у таких конкурсах як “Чумаки”, “Колода”, “Каменярі”, “Козацька вдача”, “Чобіток” і “Козацька засіка”.

З перевагою у 7 балів та із загальною сумою у 151 очко, перемогу святкувала дружна і сильна команда Львівської області. Срібними призерами з сумою у 144 бали стали козаки з Харківщини. Третє місце посіли представники Волинської області.

Переможці та призери Всеукраїнського фестивалю “Козацькі розваги-2014″, й передовсім львів’яни, брати Пилипяки, були відзначені почесними нагородами та цінними подарунками.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ