Понад 20 переселенців із Луганська приїхали до Львова шукати тимчасового прихистку

Понад 20 переселенців із Луганська приїхали до Львова шукати тимчасового прихистку

11.07.14 16:33 0 1130
Рятувальники Головного управління ДСНС України у Львівській області спільно із департаментом соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації продовжують надавати допомогу громадянам, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції.

Так, 9 липня із Луганська на Львівщину прибуло 10 сімей: 11 дорослих та 13 дітей, віком від 3 до 9 років. Серед прибулих 1 жінка не могла самостійно пересуватися адже хворіє на ДЦП. Рятувальники зустріли переселенців та допомогли безпечно доїхати до тимчасового прихистку. Психологи ДСНС, у свою чергу, надавали всебічну психологічну підтримку та спілкувалися із дітками.

Рятувальники залучили 3 автобуси ДСНС аби доставити переселенців у пункти тимчасового місця проживання. Так, 2 проживатимуть у Олеському ліцеї смт. Олесько Буського району, 4 сім’ї – у м. Моршин. Ще 3 родини розмістилися у дитячому таборі «Росинка» у с. Підлісне Жовківського району, а 1 – у місті Борислав.

Рятувальники і надалі продовжуватимуть надавати практичну допомогу переселенцям із району проведення антитерористичної операції та Республіки Крим. Жоден бажаючий отримати тимчасовий притулок на території Львівської області не залишиться без уваги.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Днями відбулася ...
Наступна новина: Луцьк: 25 громадянам надали ...

КОМЕНТАРІ