У Львівській області за сприяння Ірини Сех у Кам'янці-Бузькій в медичній клініці на колесах обстежували дітей із малозабезпечених родин

У Львівській області за сприяння Ірини Сех у Кам'янці-Бузькій в медичній клініці на колесах обстежували дітей із малозабезпечених родин

11.07.14 18:41 0 1189
Упродовж двох тижнів у Кам'янці-Бузькій з ініціативи народного депутата від ВО "Свобода" Ірини Сех працювала мобільна клініка під назвою "Дар Життя". У двох автобусах лікарі-терапевти, офтальмологи та стоматологи обстежували і лікували дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. Також, за бажання пацієнтів, виконувалися експрес-аналізи крові.

Лікарі здійснювали медичний огляд та діагностику, ЕКГ серця, скринінг зору, слуху, тестування легеневої функції. Лікарі-стоматологи проводили фторування, рентген, видалення зубів, лікування карієсу та деякі ендодонтичні процедури. Безкоштовною медичною допомогою мали змогу скористатися, насамперед, діти-інваліди, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей. Переважна більшість пацієнтів, які приходили на прийом до лікарів, були мешканці сіл району.

За час роботи мобільної клініки "Дар життя" у Кам'янці-Бузькій її відвідали понад 266 дітей. Лікарі зазначають, що в багатьох дітей діагностовано збільшення щитовидної залози, а також гельмінтози. Стоматологи в більшості дітей виявляли карієс, особливо це стосувалося маленьких пацієнтів із віддалених сіл та багатодітних родин.

Громада району висловила щиру вдячність народному депутатові Ірині Сех за турботу про своїх виборців, а медикам клініки – за реальну медичну допомогу дітям та висловлюють сподівання, що й у наступні роки медики клініки на колесах приїдуть в район.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ