У Львові підприємців зобов'яжуть маркувати російські товари

У Львові підприємців зобов'яжуть маркувати російські товари

11.07.14 14:28 0 1088
10 липня 2014 року на пленарному засіданні Львівської міської ради з ініціативи громадськості депутати затвердили ухвалу "Про координацію інформаційної діяльності та захист інформаційної безпеки на території м. Львова у 2014–2016 роках". Як повідомив голова фракції ВО "Свобода у Львівській міській раді Любомир Мельничук, відповідно до цієї ухвали, у Львові впроваджується маркування російських товарів та широка інформаційна кампанія на підтримку українського товаровиробника.

"Ця ухвала передбачає обов'язок для суб'єктів господарювання на території Львова вжити заходів для спеціяльного помітного маркування товарів російського походження позначкою "Товари з Російської Федерації" з нанесенням зображення прапора РФ на товари і цінники на таких товарах, розміщення цих товарів на окремих полицях, проведення в торгових мережах міста промоційної кампанії "Купуй українське!" для збільшення попиту на вітчизняні товари", – зазначив свободівець. – Ухвалою передбачено також здійснювати інформаційний супровід військово-патріотичних таборів, які проводять під егідою молодіжних патріотичних організацій, проведення у навчальних закладах Львова інформаційно-виховних годин із роз'ясненням політичної ситуації в Україні, російської агресії щодо України, також передбачено підтримку громадських ініціатив із протидії гастрольної діяльності музикантів, акторів та інших діячів шоу-бізнесу, які публічно схвалюють агресію проти України".

"Ми зобов'язані охороняти в нашому місті українське інформаційне середовище та усунути будь-які прояви російської інформаційної війни проти українців. Окремо слід наголосити на бойкоті російських товарів. Наші побратими-свободівці вже затвердили такі рішення на Полтавщині та Івано-Франківщині. Львів'яни обов'язково мають знати, хто і де продає товари країни-агресора, виручка від продажу яких збагачує окупанта", – підкреслив свободівець Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Попутав лихий цигана ...

КОМЕНТАРІ