Львівські правоохоронці навчають малечу правилам безпеки на дорозі

Львівські правоохоронці навчають малечу правилам безпеки на дорозі

11.07.14 17:35 0 1051
У Львові працівники Державтоінспекції проводять для діток пізнавальні заняття із Правил дорожнього руху, розповідають юним непосидам, які небезпеки можуть спіткати їх на вулиці та пояснюють, як правильно діяти у складних ситуаціях.

Доки тривають канікули, школярики відпочивають у літніх таборах відпочинку. Правоохоронці часто навідуються до цих закладів, аби нагадати дітям про безпеку на дорозі.

Інспектори ДАІ завітали до Львівського міського еколого-натуралістичного центру, на базі якого було організовано дитячий табір. Цей заклад відвідували школярі різного віку.

Улітку в еколого-натуралістичному центрі чимало цікавого, тож нудьгувати просто ніколи. Допитливі школярики спостерігають за різноманітними екзотичними тваринами та птахами, дізнаються про них багато нового, вчаться піклуватися про довкілля.

Тож, коли у гості до юних дослідників завітали правоохоронці, дітки, насамперед, влаштували для них цікаву екскурсію центром.

Після цього працівники ДАІ провели для малечі пізнавальний урок із дорожньої абетки. Правоохоронці розказали школярикам, як правильно переходити вулицю, де безпечно кататися на велосипеді та роликах, як слід поводитися у громадському транспорті та автомобілі.

Юні природознавці пообіцяли, що повсякчас дотримуватимуться порад працівників Державтоінспекції та дбатимуть про свою безпеку.

На згадку про зустріч правоохоронці вручили діткам невеличкі подарунки та побажали гарних канікул.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі забезпечення ...

КОМЕНТАРІ