Житомирщина: в області створено 223 об'єднання співвласників багатоквартирних будинків

Житомирщина: в області створено 223 об'єднання співвласників багатоквартирних будинків

11.07.14 13:31 0 1059
Одним із напрямків реформування житлово-комунального господарства на Житомирщині є створення об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та конкурентного середовища на ринку утримання житлового фонду. Відповідні заходи здійснюються в рамках реалізації Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Житомирської області на 2011 – 2014 рр.

За повідомленням департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації, наразі в області зареєстровано та самостійно ведуть фінансово-господарську діяльність 223 об'єднання співвласників багатоквартирних будинків у 470 житлових будинках, загальною площею 1322,1 тис. кв. м. У 2014 році зареєстровано 3 ОСББ (2 ОСББ у місті Житомирі та 1 у місті Коростені).

Найбільшу кількість ОСББ створено у містах: Житомир – 55, Бердичів – 84, Коростень – 24 та Новоград-Волинський – 29.

Окрім цього, по 1 об’єднанню зареєстровано в містах Андрушівка та Баранівка, у селі Чижівка Новоград-Волинського району, в селі Гуйва Житомирського району, по 2 – в місті Малин та у селі Головино Черняхівського району, 3 – у селищі міського типу Попільня, 4 – у місті Олевськ, по 5 – у місті Коростишів та селищі міського типу Нова Борова, а також 6 – у селищі міського типу Червоноармійськ.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львові створена робоча ...

КОМЕНТАРІ