Сергій Бондарчук відвідав у Львові поранених житомирських військовослужбовців

Сергій Бондарчук відвідав у Львові поранених житомирських військовослужбовців

11.07.14 15:36 0 1079
6 поранених житомирських військовослужбовців лікуються у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону

За дорученням голови облдержадміністрації Сидора Кізіна розпочалася активна робота щодо з’ясування точної кількості поранених на Сході України військовослужбовців із Житомирщини, їх соціального статусу, місця лікування, діагнозу та надання якісної і своєчасної медичної допомоги.

На виконання відповідного завдання голови облдержадміністрації представники департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації відвідують військові госпіталі, де лікуються житомирські військовослужбовці. Так, 9 липня заступник директора департаменту Сергій Бондарчук перебував у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону у Львові, в якому зараз на лікуванні перебуває 6 поранених бійців з військових частин, що дислокуються на території нашої області. 4 із них – жителі Житомирщини, 2 – з Вінниччини. 5 військовослужбовців мають важкі поранення, а 2 будуть встановлені протези.

За словами Сергія Бондарчука, з Житомира нашим землякам привезли продукти харчування та медикаменти. Він звернув увагу на те, що у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону забезпечені всі умови для того, аби хлопці пройшли лікування та реабілітацію на належному рівні. Висококваліфіковані лікарі допоможуть їм швидше повернутися до своїх рідних. Окрім цього, їх часто відвідують львівські волонтери, які приносять все, що хочуть передати нашим хлопцям небайдужі люди.

У департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації мають намір найближчим часом відвідати всі медичні заклади, де лікуються наші військовослужбовці. 10 липня його представники відбули також у Вінницю та в Ірпінь.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Начальник УМВС України в ...
Наступна новина: У Волинській області в ...

КОМЕНТАРІ