Житомирщина: 170 котелень в області працюватимуть на альтернативних енергоносіях

Житомирщина: 170 котелень в області працюватимуть на альтернативних енергоносіях

11.07.14 17:40 0 1071
Про це повідомив під час семінару-практикуму «Впровадження альтернативних видів палива на котельнях Житомирщини» директор департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Геннадій Забродський.

Участь у семінарі взяли представники всіх районів, а також представники компаній, що впроваджують енергозберігаючі технології.

Відкриваючи семінар, перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко наголосив на тому, що потрібно вже готуватися до початку опалювального сезону та переводити котельні на альтернативні види палива. Вирішення питання енергозбереження у галузі теплової енергетики є найбільш важливим та вкрай необхідним не лише для Житомирщини, але для всієї держави.

Геннадій Забродський наголосив, що мета семінару - це знайомство представників райдержадміністрацій, міськвиконкомів з передовими технологіями у теплоенергетиці, які впроваджено на об’єктах м. Житомира. Так учасники вже відвідали реконструйовану котельню в обласній психіатричній лікарні №1, котельні КП «Житомиртеплокомуненерго» при міській лікарні №2 та обласному перинатальному центрі та на вул. Київській, 25 (дитячий садок).

Директор департаменту жилого-комунального господарства Геннадій Забродський повідомив, що в області була проведена інвентаризація котелень. На на Житомирщині тепло надають 980 котелень, з яких 531 (або 58%) працюють на газу. Цьогоріч заплановано перевести на альтернативні енергоносії 170 котелень, для 60 об’єктів вже виготовлено необхідну проектну документацію.

Свої напрацювання у сфері впровадження енергозберігаючих технологій учасникам семінару представили Всеукраїнська теплогенеруюча компанія з виробництва котельного обладнання та теплової енергії «Укртепло» (м. Київ), ТОВ «Олнова» (м. Львів), ТОВ «Експрес енерджі груп Юкрейн-Канада» (м. Київ), ТОВ «Компанія «Енергобудпостач» (м. Київ).

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ