У Рівненській області рятувальники навчали дітей правилам безпеки життєдіяльності під час літнього відпочинку

У Рівненській області рятувальники навчали дітей правилам безпеки життєдіяльності під час літнього відпочинку

11.07.14 13:22 0 1055
Літо - улюблена пора року всіх дітей. Саме влітку дитина відпочиває від школи і шкільних занять. Багато батьків знають, що влітку, дітей треба зайняти чимось корисним і в той самий час дати їм відпочити. Одним із варіантів такого корисного літнього відпочинку є дитячі оздоровчі заклади.

Але кожен з батьків відправляючи дітлахів на відпочинок, хоче бути переконаний у тому, що їхня дитина буде перебувати у постійній безпеці.

Тому на період літнього відпочинку одним із першочергових завдань співробітників Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області є забезпечення надійного стану пожежної та техногенної безпеки цих закладів та проведення профілактично-роз’яснювальної роботи з дітьми.

Так, 10 липня рятувальники завітали до дитячого оздоровчого санаторію «Хрінники» Демидівського району.

З дітьми провели бесіду на тему: Як правильно поводитись у разі виникнення пожеж та які першочергові дії необхідно виконувати. Нагадали основні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, зокрема правила безпечного поводження на воді та дотримання вимог пожежної безпеки під час літнього відпочинку. Також дітям продемонстрували повчальний мультфільм «Уроки обережності» та роздали застережливі листівки.

Таким чином, спілкування дітлахів з рятувальниками пройшло цікаво і змістовно. Адже розмова спрямовувалася на свідоме сприйняття інформації й оволодіння практичними навичками реагування на пожежі та надзвичайні події, а також які першочергові дії необхідно здійснювати у разі їх виникнення.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українці фотофлешмобом ...
Наступна новина: У прокуратурі Волині ...

КОМЕНТАРІ