рятувальники організували для дітей з багатодітних родин із східних регіонів України цікаву та пізнавальну екскурсію (фото, відео)

рятувальники організували для дітей з багатодітних родин із східних регіонів України цікаву та пізнавальну екскурсію (фото, відео)

11.07.14 12:30 0 1058
10 липня дітям з багатодітних родин рятувальники Головного управління ДСНС у Рівненській області організували екскурсію в Рівненський зоологічний парк. Протягом 4 годин діти з інтересом спостерігали за екзотичними тваринами, їх поведінкою.

Екскурсовод зоопарку в досить цікавій формі розповів малюкам про кожний вид звірів. Але найбільше дітям сподобалось «живе спілкування» із тваринами – кормити із рук оленів, косуль, верблюдів та різноманітних птахів. Емоціям у хлопчаків та дівчаток не було меж. Рятувальники Держслужби із НС тільки і встигали, щоб вгледіти за малечею.

По завершенні екскурсії діти отримали від рятувальників корисні подарунки – логічні ігри та набори для малювання.

Слід додати, що такі екскурсії для родин з тимчасово окупованих територій України та районів проведення АТО рятувальники Рівненщини проводять вже не вперше. Активну допомогу в організації цих заходів надають органи місцевої влади.

Наразі на території Рівненської області тимчасово проживають понад 200 сімей із Східних областей України. Рятувальники постійно відвідують ці родини, особливо багатодітні, цікавляться їх соціально-побутовими проблемами та психологічним станом. Крім того, деякі багатодітні родини звертаються за номером «101» для надання різноманітних консультацій по декілька разів на тиждень.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 14% офісних працівників не ...

КОМЕНТАРІ