Днями відбулася звітно-виборча конференція Рівненської обласної профспілки

Днями відбулася звітно-виборча конференція Рівненської обласної профспілки

11.07.14 16:26 0 1129
Члени профспілки атестованих працівників ОВС на чолі з головою Всеукраїнської профспілки Анатолієм Оніщуком підвели підсумки роботи за п’ять років та провели голосування щодо продовження перебування на посаді голови Рівненської профспілки Олександра Бойка.

Олександра Бойка всі підтримали одноголосно. З промовою виступив начальник УМВС України в Рівненській області Микола Щирук.

- Для покращення результатів роботи з метою підвищення довіри населення до міліції на даний час існує дуже багато методів стимулювання правоохоронців, - зазначив полковник міліції. – Тому хочу побажати плідної роботи профспілки, успіхів у всіх задуманих проектах, нових ідей та вдячних міліціонерів, - додав Микола Щирук.

Зі своїм баченням проблем у правоохоронних органах та держави в цілому виступив голова Всеукраїнської профспілки Анатолій Оніщук.

- Перебуваючи в зоні проведення АТО на Сході України, я побачив, що наші військові мають дуже багато потреб, - ділиться враженнями від побаченого голова. – Тому, навіть в умовах великих втрат після цьогорічної зими, силами профспілки на зібрані кошти були придбані та передані військовослужбовцям на Схід різні спецзасоби, прилади нічного бачення, протишокові та інші медичні матеріали, продукти харчування. На даний час нами придбана та готується до відправки чергова партія приладів нічного бачення, - додав Анатолій Оніщук.

Після звітно-виборчої відбулася прес-конференція за участю журналістів місцевих ЗМІ, на якій Анатолій Онищук розповів про своє перебування в зоні АТО та зазначив, що здійснити реформу в міліції можна, але лише методом заохочення, адже саме такий метод зможе викорінити корупцію в державі.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Понад 20 переселенців із ...

КОМЕНТАРІ