У Рівненській області острозькі правоохоронці затримали серійного крадія

У Рівненській області острозькі правоохоронці затримали серійного крадія

11.07.14 18:11 0 1091
Міліціонери затримали зловмисника, який вчинив близько 20 крадіжок. Чоловік практично ніде не працював, тож покражі були його єдиним заробітком.

Підозра у вчиненні низки крадіжок впали на 26-річного Святослава, жителя с. Хорів, під час розкриття крадіжки у с. Бродівське Острозького району. Саме тоді чоловік знову потрапив у «поле зору» правоохоронців.

- До Острозького міського відділу звернувся житель с. Бродівське про те, що невідомі особи з господарства його племінника викрали посуд та телевізор. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, – повідомив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук.

Завдяки клопіткій роботі міліціонери менш ніж за добу з’ясували, що крадіжку вчинили 26-річний Святослав, житель с. Хорів разом зі своїм поплічником.

Під час огляду помешкання Святослава міліціонери виявили та вилучили викрадений посуд та телевізор. Крім цього, в будинку останнього правоохоронці знайшли і інші речі, про крадіжку яких раніше повідомляли жителі Острозького району.

Сам же Святослав зізнався у вчинені близько 20 крадіжок. За словами зловмисника його жертвами стали жителі сіл Оженин, Бродівське, Плоске та Хорів Острозького району. Чоловік не гребував нічим, тож крав практично все: продукти харчування, гроші, вироби з металу, побутову техніку, домашню птицю, кролів та велосипеди. Нині правоохоронці перевіряють причетність чоловіка до цих покраж. До речі чоловік вже поставав у минулому перед судом за майнові злочини, тож на час останньої крадіжки перебував на іспитовому терміні.

- Нині, відносно Святослава слідчими слідчого відділення розпочато кримінальне провадження передбачене частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, – зазначив Валерій Самчук - Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Вікторія АНТОНОВА,

Острозький МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ