Землевпорядники Рівненщини забезпечать земельними ділянками військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції у східних областях України.

Землевпорядники Рівненщини забезпечать земельними ділянками військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції у східних областях України.

11.07.14 19:05 0 1305
Кабінетом Міністрів України підтримана ініціатива Держземагентства України щодо забезпечення земельними ділянками військовослужбовців, які беруть безпосередню участь в антитерористичних операціях, та дорученням від 10.06.2014 №20815/1/1-14 зобов'язано МВС, СБУ, Адміністрацію Держприкордонслужби, Міноборони, Управління державної охорони, Адміністрацію Держспецзв'язку надати Держземагентству України відповідні списки військовослужбовців.

У Рівненській області на виконання окремого доручення голови Держземагентства України для забезпечення військовослужбовців Збройних сил України земельними ділянками, зобов'язано начальників управлінь Держземагентства у районах та м.Рівному провести аналіз земель запасу державної та комунальної власності придатних для зазначених потреб та надати викопіювання із чергових карт.

-«Фахівці головного управління надали Держземагентству України зведені матеріали про земельні масиви які можуть бути передані для забезпечення військовослужбовців Збройних сил України земельними ділянками для будівництва та обслуговування житлового будинку, ведення садівництва, дачного будівництва в електронному вигляді. Відібрані земельні ділянки із земель запасу по можливості в межах населених пунктів для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) із наявними комунікаціями та інфраструктурою. За межами населених пунктів відібрані земельні ділянки поблизу міст та селищ. При цьому враховувались земельні ділянки сформовані за результатами інвентаризації земель» - повідомила начальник Головного управління Держземагентства у Рівненській області Світлана Богатирчук-Кривко під час наради у Рівненській обласній державній адміністрації.

Загальна площа земельних ділянок становить 545.3 га, в тому числі:

для ведення садівництва і дачного будівництва — 289.8 га;

для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд — 255.5 га,

-« Виділення земельних ділянок для даних цілей знаходиться на постійному контролі Головного управління Держземагентства. При зверненні військовослужбовців, які беруть участь в АТО їм буде надана всестороння допомога та сприяння» - запевнила Світлана Кирилівна.

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: На Львівщині водій ...

КОМЕНТАРІ