Патріоти Рівненщини проявили небайдужість до працівників ДАІ області, які вирушили на схід України

Патріоти Рівненщини проявили небайдужість до працівників ДАІ області, які вирушили на схід України

11.07.14 15:08 0 1343
Працівники Державтоінспекції Рівненщини вирушили на схід України, де ризикуючи власним життям, будуть нести службу по охороні громадського порядку.

Завдяки небайдужому ставленню до захисників, патріоти області вирішили підтримати працівників Державтоінспекції, які вирушили в східні регіони держави та подарували вісім бронежилетів 5-го класу з надією, що вони збережуть життя наших хлопців.

Загін правоохоронців максимально забезпечили всім необхідним: зброєю, новою екіпіровкою, спецзасобами зв’язку, продуктами харчування, а також речами першої необхідності, які знадобляться їм у польових умовах.

Проводжаючи працівників, до них звернувся начальник УДАІ Рівненщини Олександр Семенюк: «Ми пишаємося Вами і віримо, що Ви з честю та гідністю виконаєте свій службовий обов’язок та якнайшвидше повернетеся додому живими та неушкодженими».

Особовий склад Державтоінспекції Рівненщини висловлює подяку адвокатському об’єднанню «Скорпіон» та іншим патріотам Рівненщини за вагому допомогу в матеріально-технічному забезпеченні працівників Державтоінспекції області.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Тернопіль готується до ...

КОМЕНТАРІ