ДАІ Рівненщини зібрала представників громадськості за «круглим столом»

ДАІ Рівненщини зібрала представників громадськості за «круглим столом»

11.07.14 12:05 0 1112
10 липня в стінах Управління Державтоінспекції Рівненщини з ініціативи керівництва УДАІ була проведена спільна робоча нарада за участю представників управління Укртрансінспекції, управління транспорту і зв’язку в м. Рівне та Рівненській області, Союзу перевізників України на представників громадськості.

Головним завданням даного заходу було обговорення актуальних питань у сфері безпеки дорожнього руху, профілактики аварійності на пасажирському транспорті та дотримання суб’єктами господарювання вимог нормативно-правових актів, які регламентують питання безпеки перевезення пасажирів.

Першим до присутніх звернувся начальник УДАІ в Рівненській області Олександр Семенюк, який акцентував увагу всіх присутніх на дотриманні вимог нормативно-правових актів, які регламентують питання безпеки перевезення пасажирів під час здійснення регулярних та нерегулярних перевезень.

Усі присутні мали змогу висловити свої думки та пропозиції, поділитися власним баченням плану спільних дій щодо профілактики аварійності на дорогах Рівненщини, а також висловити свої міркування про актуальні питання співробітництва Державтоінспекції, громадських організацій та органів місцевого самоврядування.

На завершення наради Олександр Семенюк подякував всім присутнім за участь, висловив сподівання, що спільно проведена робота дасть позитивні результати щодо безпечного перевезення пасажирів та нагадав, що життя та здоров’я громадян залежать від кожного з нас.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати Львівської ...
Наступна новина: На Житомирщині за останні 5 ...

КОМЕНТАРІ