Рівненщина: операція «Автомобіль» в розпалі

Рівненщина: операція «Автомобіль» в розпалі

11.07.14 13:48 0 1121
У період з 7 по 16 липня на території області Державтоінспекція Рівненщини проводить загальнодержавну оперативно-профілактичну операцію «Автомобіль».

Дані заходи проводяться з метою викриття та документування фактів незаконного заволодіння транспортними засобами, виявлення викрадених та таких, що знаходяться в розшуку, або перебувають на території України з порушенням митного законодавства.

Під час заходів здійснюється перевірка відповідності номерів автомототранспорту, його основних вузлів та агрегатів з записами у реєстраційних документах.

У ході проведення даної операції, лише протягом двох днів працівниками ДАІ області було виявлено 3 транспортні засоби, які незаконно перебувають на території України.

Для прикладу, 8 липня, близько 13 години, в селі Нивецьк Дубровицького району, інспекторами взводу № 2 (міста Сарни) роти ДПС ДАІ був зупинений мопед «GILERA RYNNER» у якого був відсутній номерний знак. За кермом даного транспортного засобу перебував 19-річний житель міста Дубровиця. Під час перевірки по автоматизованих базах ДАІ з’ясувалося, що даний ТЗ перебуває на території України з порушенням митного законодавства.

Схожий випадок трапився наступного ж дня.

Опівдні, в місті Сарни по вулиці Бєлгородській, інспекторами взводу № 2 роти ДПС ДАІ був зупинений автомобіль «BMW 525». За кермом перебував 25-річний житель Рокитнівського району. Під час перевірки автомобіля «BMW» по наявних базах Державтоінспекції інспекторами було встановлено, що ідентифікаційний номер кузова даного автомобіля в базі ДАІ не значиться та ТЗ перебуває на території України поза митним контролем. А номерний знак належить іншому автомобілю марки BMW 318.

Автомобіль доставлено в Сарненський РВ УМВС. Проводиться перевірка.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: після втручання ...

КОМЕНТАРІ