На Тернопільщині формують групи управління проектами

На Тернопільщині формують групи управління проектами

11.07.14 18:15 0 1070
До 25 липня у всіх районах Тернопільської області триває формування груп управління проектами. Така ж група функціонуватиме і в Тернополі.

Їх представники займатимуться розробкою, супроводом та впровадженням інвестиційних проектів, які пропонують не тільки вітчизняні, а й європейські інвестори. Всі, хто вирішив займатися проектною діяльністю, проходитимуть спеціальні навчальні семінари та тренінги. Свій досвід і знання передаватимуть тренери з різних міст України та країн Європейського союзу.

«Підготовка ключових для розвитку районів та міст обласного значення інвестиційних проектів та подальшої їх реалізації є основою для підвищення стандартів життя мешканців області, адже це - залучення інвестицій у розвиток економіки, створення нових робочих місць, ? констатував заступник голови облдержадміністрації Леонід Бицюра. – Проектна діяльність надзвичайно важлива для нас, особливо у теперішніх умовах. Україна готується до нового формату взаємодії з Європейськими структурами, тому ми маємо орієнтуватися на критерії і вимоги міжнародних організацій».

До складу груп управління проектами входитимуть працівники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, представники бізнесу, науковці, громадянські діячі (орієнтовна кількість -10 осіб у групі). Долучитися до роботи груп і в районах, і в Тернополі можуть всі охочі.

Контактна особа: Федорук Георгій Ярославович - заступник директора департаменту економічного розвитку облдержадміністрації.

Електронна пошта - georgiy_83@i.ua.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ