На Тернопіллі протягом знешкоджено 16 вибухонебезпечних предметів

На Тернопіллі протягом знешкоджено 16 вибухонебезпечних предметів

11.07.14 12:00 0 1058
10 липня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення у селі Великі Гаї, Тернопільського району знищено 16 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни: 14 мінометних мін калібру 82 мм, 1 артилерійський снаряд калібру 76 мм, бойова частина реактивної міни М-30 часів Другої світової війни.

Цього ж дня до рятувальників на номер телефону «101» надійшло повідомлення про чергову небезпечну знахідку: у селі Сонячне Підгаєцького району виявлено 4 артилерійських снаряди часів Другої світової війни.

Після детального обстеження фахівцями-піротехніками прилеглої до місця знахідки території боєприпаси будуть вилучені та знищені.

Громадяни пам’ятайте, якщо ви знайшли предмет, який зовні нагадує боєприпас, або є підозрілим – не торкайтеся його! Правильно і безпечно знешкодити вибухонебезпечні предмети здатні лише досвідчені фахівці. Ні в якому разі не намагайтеся робити цього самостійно, адже це може призвести до трагічних наслідків. Про підозрілий предмет необхідно негайно повідомити підрозділ ДСНС, зателефонувавши за номером «101».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ