У тернопільських гвардійців почався літній навчальний період

У тернопільських гвардійців почався літній навчальний період

11.07.14 14:10 0 1301
1 липня новий навчальний період розпочався у другому батальйоні Галицького з’єднання Національної гвардії України, що дислокується в обласному центрі. З початком навчання гвардійців привітало керівництво Галицького з’єднання, ветерани військ, духовенство.

Командир Галицького з’єднання, полковник Олег Сахон побажав своїм підлеглим успіхів у вивченні військових дисциплін.

- Сумлінно навчайтесь, демонструйте лише високі результати, з гідністю несіть високе звання воїнів-гвардійців, - сказав Олег Олександрович.

Командир з’єднання відзначив, що за результатами роботи у першому півріччі військові правоохоронці добре впоралися зі своїми завданнями. Вони розкрили три злочини самостійно, понад двісті – у співпраці з іншими державними силовими формуваннями, викрили більше сорока осіб, які скоїли адмінправопорушення.

Гвардійці Тернополя залучалися до комплексних-оперативних відпрацювань щодо недопущення вчинення протиправних діянь неповнолітніми. Під час позачергових виборів Президента України частина особового складу батальйону забезпечувала громадський порядок у столиці, решта – несли службу на виборчих дільницях Тернопільщини.

Також гвардійці постійно забезпечують охорону громадського порядку під час судових процесів в Тернопільському міськрайонному суді та Апеляційному суді області. Щовечора разом із міліціонерами патрулюють вулиці обласного центру.

Перед навчанням військовий капелан української православної церкви отець Анатолій поблагословив бійців і помолився за збереження життя військових.

Після урочистостей гвардійці сіли за парти. Навчання розпочалось з проведення заняття з гуманітарної підготовки. По завершенні з особовим складом провели комплексні заняття з дотримання заходів безпеки під час виконання різноманітних завдань військової служби.

Розглядалися питання дотримання заходів безпеки під час фізичної підготовки, при поводженні зі зброєю, під час роботи з автомобільною технікою та паливно-мастильними матеріалами. Під час навчань акцентували увагу на особливості надання першої медичної допомоги, дотримання Правил дорожнього руху при користуванні службовим та особистим автомобільним транспортом.

частина бійців у складі екіпажу бронетранспортеру, опанувавши новий взірець БТР-4 Е, виконують бойові завдання на Сході України. Решта гвардійців несуть службу по місцю дислокації і у разі потреби готові замінити колег у зоні АТО.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ