В Чернівецькій області 12-річний хлопчик інсценував крадіжку грошей з будинку бабусі

В Чернівецькій області 12-річний хлопчик інсценував крадіжку грошей з будинку бабусі

12.07.14 08:10 0 1052
До працівників міліції за допомогою звернувся мешканець Герцаївського району. Він розповів, що його тещу обікрали.

Працівники слідчо-оперативної групи Герцаївського райвідділу УМВС одразу ж виїхали на місце події. Вони встановили, що зловмисник пробрався у будинок, розбивши шибку. У хаті речі були перевернуті догори дригом. Видно, що гроші шукали похапцем. І таки знайшли та викрали 4 700 гривень.

Міліціонери одразу ж почали опитувати сусідів та інших можливих свідків. А начальник Герцаївського райвідділу Олексій Команеску розмовляв із 12-річним онуком потерпілої. Хлопчик розповів, що проживає з бабусею, бо мама нині на заробітках, а тато вже давно покинув родину. І так, слово за словом, увійшовши у довіру до дитини вдалося встановити несподіваний факт. Онук зізнався, що це він обікрав бабусю, бо хотів купити собі мопед. Розбив шибку та вчинив розгардіяш для того, аби його не запідозрили. А гроші сховав на горищі.

Вже за декілька хвилин він повернув викрадені кошти та розповів всю правду бабусі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: ...
Наступна новина: За фактом опору працівникам ...

КОМЕНТАРІ