В Чернівецькій області путильські міліціонери викрили зловмисника, який поцупив мобільник

В Чернівецькій області путильські міліціонери викрили зловмисника, який поцупив мобільник

12.07.14 16:47 0 1136
Мешканець села Паркулин зізнався у скоєнні крадіжки та вже повернув крадений мобільний телефон.

20-річний путильчанин звернувся до правоохоронців та повідомив, що забув свій мобільний телефон на прилавку крамниці у райцентрі, а коли повернувся, то телефону на місці вже не було.

Співробітники карного розшуку Путильського райвідділу міліції оперативно відреагували на звернення хлопця та встановили особу зловмисника.

44-річний чоловік зізнався у скоєнні крадіжки та повернув крадений телефон. Зловмисник розповів правоохоронцям, що скоїти крадіжку вирішив спонтанно, а тепер дуже шкодує про свій вчинок. Однак за свої дії йому все ж доведеться відповідати згідно законодавства.

Як повідомив начальник Путильського РВ УМВС України в Чернівецькій області Петро Токар, за фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини, чоловікові буде загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Міліціонери вкотре радять громадянам: не варто залишати цінні речі без нагляду, адже вони можуть стати легкою здобиччю зловмисників.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області три ...
Наступна новина: Львів на вихідні. Афіша

КОМЕНТАРІ